Kunstgras met MiNT technology

Het kunstgras glimt niet meer in de zon

Wij streven altijd naar verbetering van onze producten met als doelstelling het meest natuurlijke kunstgras op de wereldKunstgras glimt niet meer in de zon door MiNT technologie te produceren. Wie natuurgras onder een microscoop legt, zal zien dat deze voorzien is van micro-nerven in de lengterichting van het blad. Deze nerven zorgen niet alleen voor extra stabiliteit maar voorkomen ook reflectie van licht - het kunstgras glimt niet meer in de zon. Wij zijn erin geslaagd deze micro-nerf technologie (MiNT®) in onze grasvezels te integreren en hebben hierdoor een optimale balans gevonden tussen kwaliteit en natuurlijke uitstraling.

Met 10 jaar ervaring weten wij als geen ander waarom mensen voor Royal Grass®kiezen. Mensen willen een gazon dat onderhoudsvriendelijk is, er natuurlijk uitziet, duurzaam geproduceerd is en ook lekker zacht aanvoelt. Met kennis van grondstoffen en moderne productietechnieken zijn wij in staat dit te realiseren. Een klein nadeel van kunststof (plastic) is dat het snel glimt.
Dit was de reden om ons ontwerp nog eens onder de loep te nemen en dit te vergelijken met natuurgras. Zo zijn wij op het spoor gekomen van de micro-nerven in de lengterichting van het grasblad. Deze technologie hebben wij in onze nieuwste grasvezels geïntegreerd. Wij werken uitsluitend met het kunstgras van Royal Grass mét deze MiNT - technology.